Nieuwsbrief week 06
Koen Sauerborn benoemt als directeur taxaties Troostwijk
Troostwijk heeft per 1 februari 2022 Koen Sauerborn benoemd als directeur voor de afdeling bedrijfseconomische taxaties. In deze rol wordt hij eindverantwoordelijk voor de aansturing, de groeiambities en strategische richting van de taxatieafdeling. Ook treedt hij toe tot het managementteam van Troostwijk. Koen volgt hiermee Pieter Bakker op die deze positie tijdelijk heeft ingevuld.
Lees verder
Meldkamers schatten risico’s digitale aanvallen onvoldoende in
Meldkamers moeten meer werk maken van het inschatten van risico’s op digitale aanvallen op hun systemen. Wanneer de systemen van meldkamers verstoord raken, zijn de hulpdiensten niet goed bereikbaar. De hulpverlening, crisisbeheersing en opsporing lopen dan gevaar. Dat stelt de Inspectie Justitie en Veiligheid (Inspectie JenV) in een recent verschenen rapport.
Lees verder
OPLEIDINGEN KERCKEBOSCH: Verzekeringsrecht voor de letselschadepraktijk
Als schadeprofessional uw kennis onderhouden en vergroten? Dat kan bij Studiecentrum Kerckebosch! Kies bijvoorbeeld voor de cursus Verzekeringsrecht voor de letselschadepraktijk, Alternatieve geschilbeslechting in letselschadezaken of de Leergang Letselschade (voor startende letselschadeprofessionals). Accreditatie NIVRE PE- en NOvA PO-punten zijn toegekend of in aanvraag. Bekijk het uitgebreide aanbod
Lees verder
Historische toename inflatie
Vorige week publiceerde het CBS het HICP-inflatiecijfer voor januari 2022. Ten opzichte van januari 2021 zijn de prijzen met 7,6 procent toegenomen. Een historische toename: we moeten 45 jaar terug de tijd in gaan om vergelijkbare inflatiecijfers te vinden. Wat valt op als we onder de motorkap kijken? Jan-Paul van de Kerke, economist bij ABN AMRO, gaat hier verder op in.
Lees verder
Helft van mkb Nederland is niet voorbereid op cyberaanval
Zowel grote als kleine bedrijven zijn te weinig beschermd tegen cybercriminaliteit, blijkt uit recent onderzoek dat is uitgevoerd door Ipsos in opdracht van Allianz*.
Lees verder
PS Calamiteiten heeft Snoek reconditionering overgenomen
PS Calamiteiten heeft een nieuwe stap gezet binnen haar groeistrategie met de overname van Snoek reconditionering. Snoek reconditonering is, even als PS Calamiteiten, een gespecialiseerd reconditioneringsbedrijf in het beredderen, reinigen en herstellen van schade door brand-, water- en stormschade, calamiteitenservice en het opsporen van lekkages.
Lees verder
Cushman & Wakefield benoemt Bram Petit tot COO
Met ingang van 1 februari 2022 is Bram Petit (40) tot Chief Operations Officer (COO) van Cushman & Wakefield in Nederland benoemd.
Lees verder
Letselschadebureau JBL&G nu ook arbeidsrecht met bureau JBA&O
Letselschadebureau JBL&G breidt de werkzaamheden uit met een speciaal bureau voor arbeidsrecht: Juridisch Bureau Arbeidsrecht & Ontslag. Een deel van de eigen juristen is al bijgeschoold en staan klaar om mensen te helpen die van plan zijn hun arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden te beëindigen. JBA&O richt zich primair op het controleren van vaststellingsovereenkomsten en transitievergoedingen.
Lees verder
Nieuwe scriptieprijs Stichting Beer impuls uitgeschreven
De scriptieprijs van Stichting Beer impuls heeft ook in 2021 weer mooie bijdragen van vakgroepen en auteurs opgeleverd. Het was lastig kiezen met de hoge kwaliteit van de scripties, maar uiteindelijk werd het ei gelegd! De prijsuitreiking vond, geheel passend bij de tijd, digitaal plaats, waarbij de jury wel fysiek bijeen kwam om gezamenlijk de prijsuitreiking toch zo veel mogelijk een feestelijk randje te geven.
Lees verder
Jonge automobilist betaalt 2.180 euro per jaar aan autoverzekering
Wil je als beginnend bestuurders een eigen auto rijden, dan kost je dat een fortuin, blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. Gemiddeld betalen automobilisten van 18 t/m 20 jaar 2.180 euro per jaar voor hun autoverzekering. Dat komt neer op 181,60 euro per maand.
Lees verder
Sjoerd Jaasma manager schadeverzekeringen transport bij Meijers
Sjoerd Jaasma gaat per 1 maart een nieuwe rol vervullen als manager van de afdeling schadeverzekeringen transport bij Meijers. Sjoerd heeft de afgelopen jaren een sleutelpositie ingenomen als senior accountspecialist in het team transport en zet hiermee nieuwe stap in zijn carrière.
Lees verder
Populaire attracties hebben te weinig laadpalen
Bezoekers die met een elektrische auto komen, lopen bij veel attracties het risico dat zij niet bij een laadpunt kunnen parkeren. Van de populairste attracties heeft 48% onvoldoende laadpunten, zelfs voor het lagere bezoekersaantal door corona. Dit blijkt uit onderzoek van Bungalowparkoverzicht.nl naar laadpunten bij de 25 populairste dagattracties in Nederland die beschikken over een eigen parkeerterrein.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716