Nieuwsoverzicht week 05
Aegon benoemt Deborah Waters tot Chief Technology Officer
Aegon heeft vandaag bekendgemaakt dat Deborah Waters (54, Amerikaanse) met ingang van 7 februari 2022 wordt benoemd tot Chief Technology Officer (CTO) en lid van de Raad van Bestuur van Aegon N.V..
Lees verder
Schadeherstelopleiders VOC en Innovam gaan samen verder
Schadeherstelopleiders VOC en Innovam gaan sinds 1 februari samen verder. De bestaande schadeopleidingen worden gebundeld en vervolgens kan met vereende krachten het hoofd geboden worden aan de ingrijpende ontwikkelingen in de schadeherstelbranche. Hierdoor weten ondernemers en medewerkers in deze sector zich verzekerd van een breed, actueel, betaalbaar, toegankelijk en kwalitatief hoogwaardig opleidingsaanbod.
Lees verder
Marco van Rijt naar Blink Letselschade
Per januari is Marco van Rijt het team van Blink Letselschade komen versterken. Marco heeft al een aantal jaren ervaring in de letselschadebranche en heeft eerder gewerkt bij Stichting Achmea Letselschade, SRB Rasenberg en Achmea.
Lees verder
In 2021 heeft Stichting Salvage 5351 meldingen ontvangen
In het afgelopen jaar heeft Stichting Salvage, die hulp biedt aan particulieren en zakelijk gedupeerden namens verzekeraars, in totaal 5351 meldingen ontvangen, waarbij in totaal 8041 objecten en 2690 belendingen waren betrokken.
Lees verder
Lesley Haffmans naar Korsten Van Dieperbeek Groep
Per 1 februari is Lesley Haffmans senior accountmanager zakelijk bij Korsten Van Dieperbeek Groep B.V. (KVDG), een assurantiekantoor gevestigd in Veghel en sinds juni 2021 onderdeel van Rivez Assurantiën & Risicobeheer in Helmond.
Lees verder
Eerste hulp bij onverzekerde en acute schade gelanceerd
Ruim 800.000 Nederlanders hebben per februari de beschikking over een Eerste Hulp bij Schade. Deze Nationale Spoedklusservice, die werkt met een landelijk dekkend netwerk van 1750 herstelspecialisten, moet een einde maken aan de wijdverbreide woekerpraktijken waar consumenten het slachtoffer van worden als zich een acuut probleem voordoet.
Lees verder
Saskia Luyks client executive bij Marsh
Per 1 februari is Saskia Luyks het corporate team van Marsh gaan versterken in de rol van client executive. Zij heeft de rol van Rob Keetlaer overgenomen die binnen Marsh promotie heeft gemaakt naar de Risk afdeling in de functie van consultant.
Lees verder
Tesla schakelt zelf-rijdende functie uit in VS
Na de eerdere problemen met de zelf-rijdende functie van Tesla in de Verenigde Staten, is in overleg met de Amerikaanse toezichthouder NHTSA besloten een software-update uit te voeren waardoor de zelf-rijdende functie wordt uitgeschakeld.
Lees verder
Rolf van der Kleij maakt overstap naar VLC & Partners
Na vierenhalf jaar als multibranche sluiter te hebben gewerkt bij Heinenoord Assuradeuren heeft Rolf van der Kleij besloten zich verder te willen specialiseren. Deze kans krijgt hij bij VLC& Partners waar Rolf als specialist broking brand per 1 februari aan de slag is gegaan.
Lees verder
Beazley gaat met nieuwe digitale divisie van start
De nieuwe divisie van Beazley moet de digitale toegang voor wereldwijde brokingpartners transformeren. De nieuwe hub brengt underwriting-, schade-, technologie- en operationele experts samen in één cross-functioneel team om naadloze digitale toegang en diensten te leveren tot een reeks hoog volume, lagere premie producten voor haar wereldwijde broking partners.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716