VACATURE SPECIAL - december
VACATURE UNIVÉ NOORD-NEDERLAND: Adviseur Particulier
Ben jij op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is? En zet jij je graag in voor het voorkomen en beperken van de risico’s die onze leden lopen?
Lees verder
VACATURE CED: Accountmanager voor het domein Property Volume/ Brand & Varia
CED is een Europese leider in dienstverlening voor de claims management industrie. We zijn dé specialist op het gebied van schadeprocesmanagement. Daarbij hebben we een heldere visie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. Binnen de domeinen Mobility, Property en Vitality maken we met 2500 medewerkers in 12 Europese landen samen de belofte aan onze klanten waar.
Lees verder
VACATURE LETSELSCHADE.COM: Register-expert Personenschade
Letselschade.com behartigt al ruim 30 jaar de belangen van mensen die als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval letselschade hebben opgelopen. Letselschade-slachtoffers komen na een ongeval ongewild terecht in moeilijke omstandigheden; medisch, juridisch, sociaal en financieel. Daarbij komt dat een ongeval vaak grote impact heeft op werk en gezin en ook psychisch belastend kan zijn.
Lees verder
VACATURE VAN AMEYDE MARINE: Maritiem Transportschade-Expert
Van Ameyde Marine zoekt een maritiem transportschade expert voor het kantoor in Rotterdam. Als maritiem transportschade expert verricht u expertise aan goederen of objecten en onderzoekt u de omvang en oorzaak van de schade. Tijdens de expertise overlegt u met de betrokken partijen, zoals de scheepsleiding, vertegenwoordigers van rederijen, experts van de wederpartij, vervoerders en ladingbelanghebbenden.
Lees verder
VACATURE ACHMEA: Fraudecoördinator Inkomen Collectief
Sta jij sterk in je schoenen en weet je de feiten helder op tafel te krijgen? Kun jij snel schakelen en durf je knopen door te hakken? Als fraudecoördinator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken naar fraude op het gebied van verzuim en WIA. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor klachten en vragen van klanten.
Lees verder
VACATURE DEKRA: Traineeship Schade-Expert Elektrotechniek - Rotterdam
DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meer verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij het optimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen van schades en claims.
Lees verder
VACATURE AXA XL: Underwriting Assistant Casualty
Wij zijn een marktleidende, wereldwijde (her)verzekeraar. Met een innovatieve aanpak voor het oplossen van complexe risico's hebben wij de kennis en ervaring. En we zijn op zoek naar meer. AXA XL, de P&C en Specialty Risk divisie van AXA, staat bekend om het oplossen van complexe risico's. Wij bieden niet alleen (her)verzekeringen aan, wij vinden ze opnieuw uit. Hoe? Door een sterk en efficiënt kapitaalplatform te combineren met data-gedreven inzichten, toonaangevende technologie en het beste talent in een flexibele en inclusieve werkomgeving, die in staat is om de beste klantenservice te bieden. Voor het AXA XL Benelux team te Amsterdam zijn we opzoek naar een Underwriting Assistant Casualty.
Lees verder
VACATURE TOP EXPERTISE: Kwaliteitscoördinator
TOP Expertise BV is een onafhankelijk expertisebureau, gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Rotterdam-Hoogvliet en Zwolle, maar werkzaam in heel Nederland. Onze experts zijn gespecialiseerd in de behandeling van al dan niet “complexe” schadegevallen in de bouw, civiele techniek en installatietechniek. Naast schade-expertise verrichten wij bouwkundige vooropnames en risico-inspecties voorafgaand aan bouw- en infrawerkzaamheden.
Lees verder
VACATURE AXA XL: Junior Liability Underwriter
Wij zijn een marktleidende, wereldwijde (her)verzekeraar. Met een innovatieve aanpak voor het oplossen van complexe risico's hebben wij de kennis en ervaring. En we zijn op zoek naar meer. AXA XL, de P&C en Specialty Risk divisie van AXA, staat bekend om het oplossen van complexe risico's. Wij bieden niet alleen (her)verzekeringen aan, wij vinden ze opnieuw uit. Hoe? Door een sterk en efficiënt kapitaalplatform te combineren met data-gedreven inzichten, toonaangevende technologie en het beste talent in een flexibele en inclusieve werkomgeving, die in staat is om de beste klantenservice te bieden. Voor het AXA XL Benelux team te Amsterdam zijn we opzoek naar een Junior Liability Underwriter.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716