Nieuwsbrief week 48
Blog: Verzekeraars, is levensreddend handelen geen zaakwaarneming?
Edwin Bosch is partner bij VBS Advocaten en tevens voorzitter van de vereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP). Edwin heeft een blog geschreven naar aanleiding van een voorval wat vorige week op de A28 plaatsvond. De persoon Henry reed daarbij een andere weggebruikster klem, omdat de dame achter het stuur onwel was geworden.
Lees verder
Masterclass brandveiligheid in de industriële sector
Op woensdag 8 december organiseert Volantis de masterclass brandveiligheid in de industriële sector. Volantis Talking Experts brengt experts en bedrijven samen. Tijdens deze tweede editie wordt stilgestaan bij integrale brandveiligheid en diverse brandscenario's van procesinstallaties. Jurjen Burghgraef van Burghgraef van Tiel trapt tijdens de masterclass af met de vraag: waarom risico gestuurde brandveiligheid.
Lees verder
Kees Vendrik nieuwe voorzitter verzekeringsconvenant
Kees Vendrik is de nieuwe voorzitter van het internationaal MVO-convenant voor de Verzekeringssector. In het convenant werken verzekeraars, ngo’s en de overheid samen om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu, sociale omstandigheden en ondernemingsbestuur.
Lees verder
Hoe wonen uw klanten over 5 jaar?
Met de woonverzekeringen van Aegon zijn ze altijd goed verzekerd. Van klusspullen tot verbouwing. En van zonnepanelen tot warmtepomp.
Lees verder
Nynke Brouwer Legal Woman of the Year 2021
Nynke Brouwer, Cybersecurity-advocaat bij Dirkzwager legal & tax, is afgelopen donderdag uitgeroepen tot Legal Woman of the Year 2021. Deze verkiezing vindt ieder jaar plaats op initiatief van de Stichting Legal Women.
Lees verder
HDI Global verzekert mobiele crypto wallets van Hoyos Integrity
De industriële verzekeraar HDI Global SE heeft een verzekeringsoplossing ontwikkeld voor het Amerikaanse bedrijf Hoyos Intergrity Corporation. De aanbieder van hot wallets voor de opslag van bitcoins en andere digitale valuta's onderstreept hiermee zijn veiligheidsbelofte aan zijn klanten.
Lees verder
Emile Dinklo naar Injuriam Expertise
Het team van Injuriam Expertise wordt per 1 januari 2022 uitgebreid met de komst van Emile Dinklo, hij wordt de zevende Senior Expert Personenschade binnen Injuriam.
Lees verder
Corona en stikstof vertragingen zorgen voor meer verkeersongevallen
Sinds het voorjaar van 2013 is de verlichting langs de Nederlandse snelwegen uitgeschakeld tussen 23.00 en 05.00. Dit besluit werd ingevoerd, omdat het beter zou zijn voor de natuur, de dieren en het milieu. Niet iedereen is het echter eens met deze maatregel. Een veelgehoord argument is dat onverlichte wegen gevaarlijker zijn en zorgen voor meer ongelukken.
Lees verder
Inter-Focus ondertekent samen met tien werkgevers Charter Diversiteit
Intercultureel arbeidsdeskundige bureau Inter-Focus heeft samen met tlen werkgevers, waaronder geneesmiddelenproducent MSD, AstraZenica en de Radboud Universiteit Nijmegen, het 'Charter Diversiteit' ondertekend tijdens een evenement van de Sociaal Economische Raad (SER). De Charter is de drijvende kracht achter diversiteit en inclusie met 360+ ondertekenaars.
Lees verder
Slimmere afhandeling van claims in Axon met Posthuma's CMF
Keylane en Posthuma gaan een eco-partnership aan om de functionaliteit van Axon verder uit te breiden. Met de implementatie van Posthuma's Claims Management Filter (CMF®) is een slimmere afhandeling van claims in Axon mogelijk.
Lees verder
Max Mouwen benoemd tot nieuwe algemeen directeur ANVA
Max Mouwen is benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van ANVA. Hij volgt hiermee per 1 december Roel van Dijk op, die eerder dit jaar bekend maakte na ruim 13 jaar het stokje te willen overdragen. Samen met Justin Schlee (strategisch directeur) vormt Max het directieteam van ANVA.
Lees verder
OOM Verzekeringen neemt buitenlandportefeuille ONVZ over
Per 1 januari 2022 neemt OOM Verzekeringen, gespecialiseerd in verzekeringen voor Nederlanders in het buitenland, de buitenlandportefeuille van ONVZ over. Het gaat om de ziektekostenpolissen van Nederlanders die voor langere tijd in het buitenland verblijven.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716