Nieuwsoverzicht week 46
RENDEZ-VOUS D'EXPERTISE | ALTERNATIVE
Jammer genoeg kon het RENDEZ-VOUS D'EXPERTISE op woensdag 17 november niet doorgaan, maar... het NIVRE heeft het niet zomaar voorbij laten gaan en heeft het RENDEZ-VOUS D'EXPERTISE | ALTERNATIVE gepresenteerd. Neem nu een kijkje in 'Samen naar de toekomst'.
Lees verder
Veranderingen in managementteam bij Van Ameyde Waarderingen
Met ingang van 1 januari 2022 vindt binnen het managementteam van Van Ameyde Waarderingen B.V. een verandering plaats. Algemeen directeur Jeroen van Lenthe gaat zich, na een succesvolle periode van 7 jaren, weer volledig focussen op de inhoud (rentmeesterwerkzaamheden en taxaties). De rol van Algemeen directeur wordt overgenomen door Pierre van der Spek. Het MT wordt verkleind van drie naar twee personen.
Lees verder
Florus van der Wal: Krachten bundelen door een gemeenschappelijk calamiteitenplan
De watersnoodramp in Limburg voltrok zich midden juli, maar vandaag de dag zijn branchegenoten nog dagelijks in het gebied aan het werk. Een aantal van hen blikt terug op de afgelopen maanden: welke impact heeft de ramp op ze gehad en welke lessen kunnen we hieruit trekken? Deze week Florus van der Wal, Regiomanager Brand en Waterschades bij Polygon Zuid-Nederland.
Lees verder
Claeren koopt aandelen Indis Verzekeringen
De Claeren Advies Groep uit ‘s-Hertogenbosch heeft de aandelen van het Zoetermeerse Indis Verzekeringen overgenomen. Met de krachtenbundeling van Indis Verzekeringen en beursmakelaardij Claeren is de toekomst van Indis na het overlijden van directeur Donald Slingerland gewaarborgd.
Lees verder
De Rekenhulp 2022 kan vanaf nu besteld worden
Begin 2022 verschijnt de nieuwste editie van de RekenHulp. Dit boekje met daarin de meest recente cijfers en richtlijnen voor de letselschadeprofessional wordt ieder jaar verspreid door de Bureaus B.V. U kunt zich al inschrijven
Lees verder
Openclaims gaat de Nordics-markt betreden en opent kantoor in Kopenhagen
Openclaims, het Nederlandse SaaS-platform voor schade- en reparatiemanagement, heeft een nieuw kantoor geopend in Kopenhagen om de groei in de Nordics-regio te ondersteunen. De activiteiten in deze markt zullen worden geleid door Country Manager Niels Kaae, een doorgewinterde professional in de automotive markt.
Lees verder
NIVRE ZOEKT EEN AANTAL NIEUWE BRANCHEBESTUURSLEDEN VOOR 2022
Eind dit jaar nemen vier leden van de branchebesturen Transport/Goederen en Toedrachtonderzoek afscheid van de besturen. Het NIVRE is op zoek naar nieuwe bestuursleden die de belangen willen gaan behartigen van de NIVRE achterban.
Lees verder
Swiss Re wil ecosysteem van autonoom rijden vooruit helpen
Swiss Re en Chinese techgigant Baidu zijn een partnership aangegaan om het ecosysteem van autonoom rijden vooruit te helpen met risico-expertise en verzekeringsinnovatie
Lees verder
Webinar: Construction Risk Management professional indemnity
De afgelopen drie jaar zijn tumultueus geweest op de markt voor beroepsaansprakelijkheid. Op woensdag 1 december organiseert Commercial Risk een Engelstalig webinar over dit interessante onderwerp.
Lees verder
VACATURE LETSELSCHADE.COM: Register-expert Personenschade
Letselschade.com behartigt al ruim 30 jaar de belangen van mensen die als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval letselschade hebben opgelopen. Letselschade-slachtoffers komen na een ongeval ongewild terecht in moeilijke omstandigheden; medisch, juridisch, sociaal en financieel. Daarbij komt dat een ongeval vaak grote impact heeft op werk en gezin en ook psychisch belastend kan zijn.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716