Nieuwsbrief week 46
Selles & Van Dijk Experts en Register Holland betrekken pand in Meppel
Selles & van Dijk Experts en Register Holland zijn verhuisd. Beide bedrijven uit de Van Dijk Expertisegroep zijn gisteren van Steenwijk naar een onderkomen dichtbij de snelweg in Meppel verhuisd.
Lees verder
Ab van der Spek: Schouderfunctie en communicatie van mens tot mens is essentieel
De watersnoodramp in Limburg voltrok zich midden juli, maar vandaag de dag zijn branchegenoten nog dagelijks in het gebied aan het werk. Een aantal van hen blikt terug op de afgelopen maanden: welke impact heeft de ramp op ze gehad en welke lessen kunnen we hieruit trekken? Deze week Ab van der Spek, senior schade-expert bij DEKRA.
Lees verder
Hoe wonen uw klanten over 5 jaar?
Met onze woonverzekeringen zijn ze altijd goed verzekerd. Van klusspullen tot verbouwing. En van zonnepanelen tot warmtepomp.
Lees verder
Lengkeek lanceert Lengkeek Verder
Lengkeek, specialist op het gebied van schade-expertise en taxaties, heeft afgelopen donderdag 11 november het vernieuwde Lengkeek Verder concept online gelanceerd. Samen met de vernieuwde website, en de nieuwe corporate video, slaat de dienstverlener hiermee een nieuwe richting in.
Lees verder
Dit jaar een Kerst Drive Thru bij Vanderwal & Joosten
Dit jaar organiseert Vanderwal & Joosten op 11 december een Kerst Drive Thru. om al zijn relaties te bedanken voor het vertrouwen in de dienstverlening en een mooie kerst te wensen. Dit jaar wordt het een mooi alternatief van de traditionele kerstbijeenkomst.
Lees verder
Kabinet komt met uitbreiding steun na nieuwe coronamaatregelen
Er komt financiële steun voor bedrijven die worden geraakt door de nieuwe coronamaatregelen die sinds afgelopen zaterdag 13 november gelden. Het kabinet vervangt de eerder aangekondigde regeling Vaste Lasten Nachtsluiting horeca (VLN) door de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).
Lees verder
Menno Jansen benoemd als directeur van Aon’s Crisismanagement (COT)
Menno Jansen (49) is met ingang van 1 november 2021 de nieuwe directeur van Aon’s Crisismanagement (COT). Jansen volgt daarmee Marco Zannoni op die, mede dankzij zijn inzet en expertise, een zeer professionele en succesvolle adviesorganisatie achterlaat.
Lees verder
Cybersessie voorafgaand aan de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst
Op donderdag 13 januari is de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Adfiz, met voorafgaand een cyber inspiratiesessie. Veldhuis Advies heeft samen met een cyberconsultancy bedrijf een cyberadvies concept opgezet. Hoe dit werkt en hoe dit is opgezet delen zij graag tijdens deze inspiratiesessie.
Lees verder
Verzekeraars schakel in strijd tegen criminaliteit in huurpanden
Acceptanten van particuliere en zakelijke opstalverzekeringen kunnen een belangrijke bijdrage leveren in de strijd tegen ondermijnende criminaliteit in huurpanden. Verzekeraars hebben immers het contact met klanten die een woning of pand willen verzekeren en verhuren.
Lees verder
Hugo Wegbrans benoemd tot Global Head of Broking and Broking Strategy
Per januari 2022 benoemt Willis Towers Watson, een toonaangevend wereldwijd advies- en brokingbedrijf, Hugo Wegbrans als Global Head of Broking and Broking Strategy binnen het Risk and Broking segment. Hij treedt begin 2022 in dienst bij Willis Towers Watson.
Lees verder
Wat is er nodig om veilig te blijven in de digitale wereld?
Perfect Day, een Nederlands cyber security bedrijf, organiseert op 23 november een webinar Wat is er nodig om veilig te werken in de digitale wereld.
Lees verder
VACATURE VAN AMEYDE MARINE: Maritiem Transportschade Expert
Van Ameyde Marine zoekt een maritiem transportschade expert voor het kantoor Rotterdam. Als maritiem transportschade expert verricht u expertise aan goederen of objecten en onderzoekt u de omvang en oorzaak van de schade. Tijdens de expertise overlegt u met de betrokken partijen, zoals de scheepsleiding, vertegenwoordigers van rederijen, experts van de wederpartij, vervoerders en ladingbelanghebbenden.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716