Nieuwsbrief week 45
VDL Groep weer in bedrijf na cyberaanval
Nadat VDL Groep op donderdag 7 oktober zelf heeft bekendgemaakt doelwit te zijn van een cyberaanval, laat het industriële familiebedrijf met het hoofdkantoor in Eindhoven maandag 8 november weten dat zijn 105 werkmaatschappijen vrijwel volledig in bedrijf zijn.
Lees verder
Beaujolais Party Crawford BosBoon en EMN beiden geannuleerd
Vanwege de recent aangescherpte COVID-19 maatregelen en de nog te verwachten aanscherpingen, hebben zowel Bosboon Expertise als EMN besloten om de Beaujolaisparty van 18 november 2021 niet door te laten gaan. Inmiddels zijn er in de branche meerdere evenementen om diezelfde reden afgelast.
Lees verder
Mediamarkt nu slachtoffer van ransomwareaanval
Na de eerdere ransomewareaanval op VDL in oktober, is gisteren bekend geworden dat nu ook de Mediamarkt slachtoffer is geworden van een ransomwareaanval. MediaMarkt zou momenteel in onderhandeling zijn met de criminelen. Volgens RTL Nieuws zit de Hive-groepering achter de aanval en eisen de criminelen omgerekend 43 miljoen euro in bitcoin.
Lees verder
Jamal Jermoumi: Meer samenwerken, ook met concurenten
De watersnoodramp in Limburg voltrok zich midden juli, maar vandaag de dag zijn branchegenoten nog dagelijks in het gebied aan het werk. Een aantal van hen blikt terug op de afgelopen maanden: welke impact heeft de ramp op ze gehad en welke lessen kunnen we hieruit trekken? Deze week Jamal Jermoumi, senior schadebehandelaar bij Meijers.
Lees verder
Lemonade heeft autoverzekeraar Metromile overgenomen
Lemonade, de verzekeraar die wordt gedreven op sociale impact en haar modellen baseert op gedragspsychologie en kunstmatige intelligentie, heeft de Amerikaanse tegenhanger op het gebied van autoverzekeringen Metromile overgenomen. Met de overname is 500 miljoen dollar gemoeid. Afgelopen week is de eerste Lemonade Car verzekering gelanceerd.
Lees verder
Het aantal D&O claims stijgt wereldwijd
Het aantal D&O claims stijgt wereldwijd, de capaciteit om dit risico te verzekeren neemt af en de premies voor D&O verzekeringen laten (dus) een stijgende lijn zijn. Tegen deze achtergrond heeft WIJ Advocaten, als onderdeel van het internationale verzekeringsadvocaten netwerk Global Insurance Law Connect (GILC), meegewerkt aan een white paper over de ontwikkelingen in de Nederlandse en wereldwijde D&O insurance markt.
Lees verder
Marieke Schenkel Accountmanager Regio West bij Polygon Nederland
Marieke Schenkel heeft per 1 november de overstap gemaakt naar Polygon Nederland. Ze gaat als Accountmanager aan de slag samen met collega’s Anton van der Laan en Alex van Lith.
Lees verder
Transportverzekering nu beschikbaar op Chubb Easy platform
Chubb maakt bekend dat haar transport/goederenverzekering voor de Nederlandse markt nu ook beschikbaar is op Chubb Easy. Easy Solutions is Chubb's online platform waarop assurantietussenpersonen eenvoudig zelf offertes kunnen maken en polissen kunnen afsluiten.
Lees verder
Karin Korstanje neemt stokje over van Ruud Kooijman
Het team Managing Directors van CED is gewijzigd. Ruud Kooijman (Managing Director Advice Volume) heeft na tien jaar besloten het stokje over te dragen en de organisatie te verlaten. Karin Korstanje, sinds 2019 in verschillende directiefuncties bij CED werkzaam, neemt zijn functie over.
Lees verder
SUREbusiness verwelkomt 600e kantoor
SUREbusiness, specialist op het gebied van zakelijk schade, is onlangs de samenwerking met het 600e financieel advieskantoor aangegaan. SUREbusiness is in het DFO Serviceprovider onderzoek door het intermediair ook als hoogst gewaardeerde serviceprovider gespecialiseerd in zakelijk schade aangewezen.
Lees verder
VACATURE AXA XL: Underwriting Assistant Casualty
Wij zijn een marktleidende, wereldwijde (her)verzekeraar. Met een innovatieve aanpak voor het oplossen van complexe risico's hebben wij de kennis en ervaring. En we zijn op zoek naar meer. AXA XL, de P&C en Specialty Risk divisie van AXA, staat bekend om het oplossen van complexe risico's. Wij bieden niet alleen (her)verzekeringen aan, wij vinden ze opnieuw uit. Hoe? Door een sterk en efficiënt kapitaalplatform te combineren met data-gedreven inzichten, toonaangevende technologie en het beste talent in een flexibele en inclusieve werkomgeving, die in staat is om de beste klantenservice te bieden. Voor het AXA XL Benelux team te Amsterdam zijn we opzoek naar een Underwriting Assistant Casualty.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716