Nieuwsoverzicht week 43
Geslaagde mosselmiddag bij Dolmans Calamiteiten Diensten
Donderdag 28 oktober was het wederom tijd voor de jaarlijkse mosselmiddag op de Rotterdamse vestiging van Dolmans Calamiteiten Diensten. Ruim 100 relaties reisden af naar de vestiging om van de heerlijke verse mosselen te genieten. Het evenement kan met recht een groot succes genoemd worden.
Lees verder
Diefstal app werkt samen met buurtpreventieteams
De app van het Gestolen Objecten Register gaat nauw samenwerken met WhatsApp buurtpreventieteams om de veiligheid in woonwijken te verbeteren. Via de app worden meldingen weergegeven zodat mensen snel op de hoogte zijn van een diefstal bij hen in de buurt.
Lees verder
VNAB Risk Insurance Trainees op tweedaagse sessie
Afgelopen week zijn de VNAB Risk Insurance Trainees samen met hun coach Shiraz Mahawat Khan bij elkaar gekomen voor een tweedaagse sessie in Weesp.
Lees verder
Roel Ballieux zet zijn consultancy carrière voort bij de Haas | van Oosterhout
Eén van Nederlands meest vooraanstaande nautische experts, Roel Ballieux (61), zal optreden als maritiem expert en getuige-deskundige onder de paraplu van het vorig jaar opgerichte Marine Expert bureau de Haas | van Oosterhout bv, uit Rotterdam.
Lees verder
AFM wil consument bewust maken van verzekeringsdekking
Sinds kort wordt door verzekeraars schade door huisverzakkingen als gevolg van langdurige droogte en grote overstromingen niet of maar gedeeltelijk gedekt. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) wil dat consumenten zich hier bewuster van zijn. Verzekeraars moeten duidelijk communiceren over dekkingsvoorwaarden en de overheid zou moeten meedenken over oplossingen voor onverzekerbare schade.
Lees verder
Restaurant Amarone wint actie georganiseerd door De Goudse
Restaurant Amarone uit Rotterdam is de winnaar geworden van een door De Goudse georganiseerde actie om hun eigen horecarelaties te ondersteunen in de coronacrisis. Winnaar Amarone hoeft een jaar lang geen verzekeringspremies te betalen.
Lees verder
Onderzoek TNO naar een autobelastingsysteem ter verduurzaming wagenpark
Milieu en klimaat zijn gebaat bij doelgerichtere autobelastingen voor het hele wagenpark. Een schoon wagenpark vraagt om méér dan alleen stekkersubsidie. TNO heeft een whitepaper uitgebracht en stelt daarin concrete aanpassingen voor die bijdragen aan het verjongen en verduurzamen van het wagenpark in Nederland.
Lees verder
31 oktober staat RTL Z ‘De Barometer’ in het teken van letselschade
Op zondag 31 oktober staat de uitzending van RTL Z ‘De Barometer’ in het teken van de letselschade. In De Barometer worden succesvolle ondernemingen uitgelicht en dit keer wordt de schijnwerper gericht op de Bureaus, de multidisciplinaire dienstverlener uit Utrecht.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716