Nieuwsbrief week 42
NIVRE mediapartner van het SCHADE magazine
Vanaf dit nummer investeert het NIVRE samen met het SCHADE magazine in een platform wat voor u als professional interessante content biedt die specifiek gericht is op de schadeverzekeringsmarkt. Deze samenwerking zal er onder meer toe leiden dat het NIVRE gezien, erkend en herkend wordt als objectieve baken én onafhankelijke marktautoriteit, een betere zichtbaarheid in de markt verkrijgt en daardoor een aanzienlijke aanwas van (jonge) schadeprofessionals.
Lees verder
Michael Blonk volgt Gerard Böttcher op als voorzitter Context International
Michael Blonk, Managing Partner van expertisebureau Context, heeft Gerard Böttcher opgevolgd als voorzitter van Context International Network.
Lees verder
Verbond roept de overheid op voor een actievere rol bij energietransitie
Verzekeraars lopen aan tegen het ontbreken van eenduidige veiligheidsstandaarden en wet- en regelgeving voor nieuwe risico’s. Het Verbond roept de overheid op voor een actievere rol en voor meer balans tussen een snelle energietransitie en de maatschappelijke (brand)veiligheid.
Lees verder
Stefan Pieterse maakt overstap naar Vanderwal & Joosten
Stefan Pieterse is per 1 september gestart bij Vanderwal & Joosten (VWJ), waar hij als senior schade-expert voor de afdeling Liability/CAR aan de slag is gegaan. Stefan verricht met name werkzaamheden op het gebied van beroepsaansprakelijkheid voor raadgevend ingenieurs, maar behandelt ook complexe CAR- en AVB-schades.
Lees verder
Chubb webinar: back to business – ook voor zakenreizen?
Op 2 november a.s. organiseert verzekeraar Chubb samen met alarmcentrale en noodhulpverlener International SOS een webinar voor bedrijven over zakenreizen. Na 1,5 jaar aan lockdowns in landen over de hele wereld nemen zakenreizen nu weer toe.
Lees verder
Rianne Baumann wint een van de Women to Watch Awards EMEA 2021
Rianne Baumann, Chief Broking Officer bij Raetsheren van Orden, is een van de 20 winnaars van de Women to Watch Awards EMEA 2021 van vakblad Business Insurance. Het programma van Business Insurance Women to Watch Awards huldigt vrouwen uit alle facetten van de commerciële verzekeringsbranche.
Lees verder
Coen Mom treedt toe als Partner bij Söderberg & Partners Nederland
Coen Mom wordt verantwoordelijk voor Non-Life bij Söderberg & Partners Nederland. Hij was al aan boord als Senior Associate en tekent nu voor langere tijd bij het snelgroeiende netwerk.
Lees verder
Geslaagde AHG-franchisemeeting
Vorige week vond een geslaagde AHG-franchisemeeting plaats, waarbij prijzen werden uitgereikt aan de AHG-bedrijven die landelijk hoog scoren op het gebied van klantentevredenheid.
Lees verder
4 voorbeelden van beroepsfouten waarbij je graag verzekerd wilt zijn
Op juridisch en administratief gebied zijn allerlei adviseurs werkzaam die bij de uitoefening van het beroep het risico lopen beroepsfouten te maken. Bekijk hier een aantal voorbeelden van beroepsfouten waarbij je graag verzekerd wilt zijn.
Lees verder
VACATURES ACE LETSELSCHADE ADVOCATEN: ADVOCAAT EN JURIDISCH MEDEWERKER
Ons advocatenkantoor is gevestigd in hartje Zwolle in een prachtig grachtenpand, bestaat inmiddels meer dan 16 jaar en heeft een stabiele positie verworven in Zwolle en de wijde omtrek. De kennis van zaken en aanzienlijke ervaring, maar met name de persoonlijke aanpak maken dat slachtoffers van personenschade de weg naar ons kantoor weten te vinden.
Lees verder
Nieuwe editie SCHADE magazine valt volgende week op de deurmat
Het SCHADE magazine valt volgende week weer op de deurmat. In de nieuwe editie verschijnt een interview met de nieuwe en oude voorzitter van het NIVRE. Verder onder andere het NARIM jubileumcongres, de impact van de watersnoodramp op mergelpanden en de onderschatte impact van asbest.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716