Nieuwsoverzicht week 41
AssurMada wil glas heffen op een nieuwe zeiltocht in 2022
Het bestuur van de AssuraMada heeft lang uitgekeken naar het moment dat er weer een zeiltocht georganiseerd kan worden. Nu wordt er allereerst de vertrouwde AssurMadaborrel georganiseerd. Samen met alle zeilliefhebbers die gelieerd zijn aan de verzekeringswereld wil men het glas heffen op een volgende editie van de AssurMada in 2022.
Lees verder
NIS bijeenkomst eindelijk weer op lokatie!
Op 7 oktober jl. was dan eindelijk de eerste fysieke bijeenkomst van het NIS bij gastheer Trivium. Dit werd gevierd met champagne bij binnenkomst.
Lees verder
Ewout Hollegien lid van de Raad van Bestuur en CFO a.s.r.
De Raad van Commissarissen (RvC) van a.s.r. is voornemens om Ewout Hollegien te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur en Chief Financial Officer (CFO) van a.s.r.
Lees verder
Autumn Insurance Party Arntz | van Helden
Op 14 oktober vond in het Boathouse in Rotterdam de traditionele Autumn Insurance Party 2021 van Arntz | van Helden plaats. Ruim 200 gasten bezochten het feest.
Lees verder
Feestelijke bijeenkomst voor RBBC. Yes!
Op 12 oktober organiseerde de Rotterdamse Beurs Brand Club (RBBC) een feestelijke bijeenkomst om het lange gemis van bijeenkomsten een beetje goed te maken. Voorzitter Martina Smit heette de leden namens het voltallige bestuur welkom en herhaalde meerdere malen hoe fijn het is om dat woord, ‘welkom’, weer te kunnen zeggen.
Lees verder
NN rondt overname Heinenoord af
NN Group maakt vandaag bekend dat de overname van een meerderheidsbelang van 70% in de Nederlandse verzekeringsmakelaar en -dienstverlener Heinenoord per 14 oktober is afgerond. De transactie kon worden afgerond nadat aan de gebruikelijke voorwaarden was voldaan, waaronder de ontvangst van alle noodzakelijke goedkeuringen van toezichthouders.
Lees verder
LRGD Digitaal Mini Symposium 18 november 2021
Op 18 november 2021 organiseert het LRGD haar jaarlijkse symposium. Het thema is 'De kwaliteit van het deskundigenbericht'. Het programma krijgt meer en meer vorm, velen hebben zich inmiddels aangemeld. Ook u kunt ook nog deelnemen.
Lees verder
Start campagne ‘Hybride werken. Wat win jij er mee?’
Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat start vandaag met een publiekscampagne over de voordelen van hybride werken. Soms thuis, soms op kantoor. Het scheelt reistijd en drukte in de spits. Hybride werken is win-win. Wat win jij er mee?
Lees verder
RTLZ Doe maar Duurzaam gaat langdurig samenwerken met De Bureaus
Het populaire RTLZ-programma 'Doe maar Duurzaam' is een langdurige samenwerking aangegaan met de Bureaus. Op 9 oktober is de eerste aflevering uitgezonden, de Bureaus zal iedere zaterdag resterende 11 weken wekelijks te zien zijn in de programmering. Aangehaakt wordt dan op de thematiek van de desbetreffende uitzending, zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen, omgaan met ondernemingsrisico's en sociaal beleid.
Lees verder
Subsidieregeling NL leert door maakt carrièreswitch naar financiële sector
Financieel advieskantoren verwachten de komende jaren veel nieuwe mensen nodig te hebben. Zij-instroom wordt aangemoedigd. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, van wie de baan op de tocht staat of die al werkloos zijn, en die zich willen oriënteren op de financiële sector hebben vanaf nu de mogelijkheid om geheel kosteloos opgeleid te worden.
Lees verder
Annemiek van Melick volgt Delfin Rueda op als CFO van NN Group
NN Group heeft bekend gemaakt dat zijn Raad van Commissarissen voornemens is Annemiek van Melick te benoemen tot Chief Financial Officer (CFO) en vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van NN Group voor een termijn van vier jaar.
Lees verder
Cyberbeveiliging versterken om een ransomware-pandemie tegen te gaan
Volgens een nieuw rapport van Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) moeten bedrijven hun cyberbeveiliging versterken om een ransomware-pandemie tegen te gaan. Veel aanvallen kunnen worden voorkomen als bedrijven hun cyberbeveiliging en de controle versterken. Vaak kan dit met eenvoudige maatregelen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716