Nieuwsoverzicht week 39
Sterk vernieuwd NIVRE-bestuur vormt betere afspiegeling van de organisatie
Met ingang van vandaag, 1 oktober, heeft het NIVRE een nieuw bestuur. In vergelijking met het vorige bestuur is de samenstelling sterk gewijzigd. Klaas Brand volgt Hans de Hoog op als voorzitter en er treden vier nieuwe bestuursleden toe.
Lees verder
Letselschadeprofessionals leren bij Kerckebosch
Op locatie, hybride en online-only kunt u bij ons terecht! Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe cursus Kinderen en letselschade, specialisatie Harvard onderhandelen in letselschadezaken of de nieuwe leergang Specialist Personenschade: geschillenbeslechting en procesvoering. De NIVRE- en NOvA-punten zijn toegekend of in aanvraag. Bekijk snel het aanbod
Lees verder
De Letselvrouwen bijeenkomst is weer helemaal 'back on track'
Op donderdag 30 september was de 7e editie van LetselVrouwen bij De Bureaus in Utrecht. Dit jaar konden er 75 vrouwen aanwezig zijn. Na een presentatie van gedragsveiligheidskundige Annemarie Timmermans en een pubquiz was het tijd om onder het genot van een drankje en buffet te netwerken en vond iedereen het fijn om elkaar na lange tijd weer te zien.
Lees verder
Beaujolais party BosBoon Expertise gaat dit jaar door
Op de derde donderdag in november wordt traditioneel de Beaujolais Nouveau, waarvan de druiven slechts twee maanden daarvoor zijn geplukt, vrijgegeven. Dit jaar zal deze fruitige wijn op donderdag 18 november ook traditiegetrouw worden gedronken tijdens de Beaujolais party van BosBoon Expertise, dit keer in het Amstel Boathouse te Amsterdam.
Lees verder
Door Coronacrisis steken veel rokers vaker een sigaret op
Bijna 1 op de 5 Nederlanders zegt meer te zijn gaan roken in corona tijd. Dit gaat in tegen de trend van de afgelopen jaren waar het aantal gerookte sigaretten juist daalde. Dit blijkt uit een analyse van Independer op basis van data van alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en het CBS. Morgen begint Stoptober, de maand dat veel Nederlanders proberen te stoppen met roken.
Lees verder
Aon biedt NARIM de Young Risk Manager Scholarship aan
Een prachtig cadeau van Aon aan jubilaris NARIM: voor een periode van minimaal vijf jaar sponsort Aon een Young Talent met een studiebeurs aan de University of Cambridge.
Lees verder
Grote premieverschillen tussen autoverzekeringen
Sinds de coronapandemie werken veel mensen vanuit huis en worden er een stuk minder kilometers gereden. Een goed moment om de autoverzekering weer eens onder de loep te nemen. Uit onderzoek van vergelijkingssite www.zeker.com blijkt dat de premieverschillen tussen dezelfde autoverzekeringen op kunnen lopen tot 1.300 euro per jaar.
Lees verder
Olivier Peijs nieuwe vice president Fleet Sales bij Solera
Olivier Peijs is per 15 september jl. als Vice President Fleet Sales in dienst getreden bij Solera, software leverancier in de verzekerings- en automotive sector. Peijs is afkomstig van data leverancier JATO Dynamics Ltd. waar hij Global Head of Leasing was.
Lees verder
Wijzigingen Andriessen Expertise Groep
De Andriessen Expertise Groep bestaat uit drie bedrijfsonderdelen: Andriessen Expertise, SRB-Rasenberg en AVUS Nederland. Vanwege het dertigjarig bestaan in 2021 is er een aantal wijzigingen bij de Groep doorgevoerd.
Lees verder
Prijsuitreiking landelijke scriptieprijs Stichting Beer impuls
Mevrouw mr. Charlotte van Goch (Vrije Universiteit Amsterdam) wint de landelijke scriptieprijs Stichting Beer impuls met haar ingezonden scriptie ‘Verhalen van schade’.
Lees verder
Söderberg & Partners verwelkomt nieuwe partner MZA
MZA is de nieuwste partner binnen het Söderberg & Partners netwerk. Het uitgebreide netwerk is daarmee een nieuwe lokale speler in Noord-Holland rijker. Lokaal ondernemerschap en de kracht van een internationale speler dragen de komende jaren bij aan de groei van MZA.
Lees verder
Innovatie: Nieuwe categorie zonnetechnologie
VenFeld uit Arnhem is een snel groeiende leverancier van duurzame energieoplossingen. VenFeld heeft als missie om voor het einde van 2023 bedrijven en instellingen te ondersteunen bij het reduceren van minimaal 15 miljoen kilo CO2. Dit willen ze bereiken met een thermische zonnecollector die voldoet aan de behoefte aan hogere uitgangs- temperaturen in sommige toepassingen, zoals zonnekoeling.
Lees verder
Slachtofferhulp Nederland lanceert een nieuwe campagne
Per jaar worden 4 miljoen mensen slachtoffer van een misdrijf, verkeersongeval of calamiteit. Vaak hebben slachtoffers recht op schadevergoeding. Toch vraagt 3 op de 4 slachtoffers deze vergoeding niet aan. Terwijl een schadevergoeding kan bijdragen aan het herstel van het slachtoffer. Om hier aandacht voor te vragen heeft Slachtofferhulp Nederland woensdag 29 september een nieuwe campagne gelanceerd.
Lees verder
René de Baat winnaar NK Veiligste Chauffeur
Op zaterdag 25 september was de finaledag op het TT Circuit in Assen van de TVM Awards 2021. Het was een geslaagde dag met transportveiligheid als thema. Vrachtwagenchauffeur René de Baatuit uit Klaaswaal werd winnaar van het NK Veiligste Chauffeur. De 39-jarige Zuid-Hollander was de sterkste van 25 finalisten. Naast het NK Veiligste Chauffeur werden ook de TVM Awards Ridder 2021 en Veilig Transport uitgereikt.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716