Nieuwsoverzicht week 38
Mieke Dadema start Draad consultancy
Per 1 september is Mieke Dadema als zelfstandig ondernemer Draad consultancy gestart. Mieke werkte tot juli 2021 bij Klap/Gouda & Bredius als Directeur Volmacht en Inkoop en was daarvoor eindverantwoordelijk voor het volmachtbedrijf van Vivat.
Lees verder
Daphne de Kluis benoemd tot lid Raad van Bestuur Achmea
Daphne de Kluis wordt per 12 oktober 2021 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Achmea. Zij vult de vacature in die ontstond door het vertrek van bestuursvoorzitter Willem van Duin en de benoeming van Bianca Tetteroo op die positie in april. Daphne de Kluis komt van ABN AMRO, waar zij CEO Commercial Banking en lid van het Executive Committee was.
Lees verder
Uw cursusagenda Letselschade
Letselschadeprofessionals leren dit najaar bij Kerckebosch op locatie, hybride en online-only! Kies bijvoorbeeld voor de cursus SVI & de letselschaderegeling, de themadag Europees recht en verkeersongevallen of de nieuwe leergang Specialist Personenschade, Aansprakelijkheid en Verzekeringsrecht. De NIVRE- en NOvA-punten zijn toegekend of in aanvraag. Bekijk snel het volledige aanbod.
Lees verder
XOLUTIONS BV neemt Expertisebureau Allaeys & Vandromme BV over
Expertisebureau XOLUTIONS BV, met vijf vestigingen in België, heeft Expertisebureau Allaeys & Vandromme BV uit Ieper (België) overgenomen. Expertisebureau Allaeys & Vandromme BV is al jarenlang een gevestigde naam in het West-Vlaamse expertise landschap.
Lees verder
Reactie FOCWA op Miljoenennota
Veel nieuws had de regering ons niet te vertellen op Prinsjesdag. FOCWA is als brancheorganisatie wel blij dat het Kabinet de vinger niet op de knip houdt en toch blijft investeren in onze economie.
Lees verder
Economie groeit met 3,8 procent
Volgens een tweede berekening van het CBS is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2021 met 3,8 procent gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal van 2021. Bij de eerste berekening van 14 augustus, kwam de groei uit op 3,1 procent.
Lees verder
Elektrisch rijden voor particulieren in stroomversnelling
Er komt meer geld beschikbaar om elektrisch rijden voor particulieren aantrekkelijker te maken. Het kabinet wil zo meer mensen de kans geven een elektrische auto te kopen of leasen, nieuw of tweedehands. Ook voor ondernemers komen er meer mogelijkheden om over te stappen naar schoon. Dat schrijft staatssecretaris Van Weyenberg (Infrastructuur en Waterstaat) aan de Tweede Kamer.
Lees verder
ARAG organiseert Dag van de FairPlay
Zonder scheidsrechters geen voetbal en geen fairplay op de voetbalvelden. De rol van de scheidsrechter in het veld is enorm belangrijk als het gaat om toepassen van de regels en voorkomen en oplossen van conflicten. Daarom organiseert ARAG samen met de KNVB op woensdagavond 29 september de Dag van de FairPlay. Een vakinhoudelijke avond voor scheidsrechters en iedereen die meer wil weten over het scheidsrechtersvak!
Lees verder
Koen Venema winnaar van de 10e editie Letsel Open
Op 15 september 2021 werd op de Lochemse Golfclub alweer voor de 10e keer gestreden om de felbegeerde wisseltrofee van de Letsel Open. Het toernooi wordt al jaren georganiseerd door Fred Zwarts (Boomkamp & Zwarts Letselschade) en Richard Kranendonk (Expert personenschade Nationale-Nederlanden). Regen leek in de ochtend spelbreker te zijn tijdens deze lustrumeditie, maar alle flights konden droog vertrekken.
Lees verder
Rob van Wieren manager underwriting Varia bij NN Beurs
Per 1 november wordt Rob van Wieren benoemd als manager underwriting Varia bij Nationale-Nederlanden Beurs. Rob vervangt Siebe van der Zon in het managementteam van Nationale-Nederlanden Beurs.
Lees verder
VACATURE ARNTZ | VAN HELDEN: Maritieme schade-expert
Zie jij jezelf al in de machinekamer van de MS 'EVER GIVEN' staan om met alle betrokken partijen de schade aan het schip vast te stellen? En wil je werken bij een dynamisch, gerenommeerd en duurzaam expertisebureau? Reageer dan snel!
Lees verder
VACATURE VANDERWAL & JOOSTEN: Personenschade expert
Complexe zaken vragen om deskundige personenschade-experts, die niet alleen de weg weten in verzekeringsland, maar ook een schat aan kennis en ervaring op juridisch en medisch gebied bezitten. Wij zijn in augustus 2020 met ons team gestart en groeiende. En hoe!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716