Nieuwsbrief week 38
Vooruitblik Prinsjesdag door ABN AMRO
Vandaag is het de derde dinsdag van de maand en is het Prinsjesdag, de dag waarop de miljoenennota wordt gepresenteerd. Sandra Phlippen Chief Economist en Georgette Boelen Senior Econoom Sustainability Research bij de ABN AMRO, blikken vooruit op Prinsjesdag: klimaatdoelen dichterbij, mits stok volgt.
Lees verder
VNAB kwart marathon verplaatst naar zondag 24 oktober 2021
Evenals april vorig jaar als in april van dit jaar stonden er helaas geen lopers aan de start van de VNAB kwart marathon. Maar de aanhouder wint en daarom is er opnieuw een nieuwe datum geprikt voor de NN Marathon Rotterdam! Dit betekent dat de VNAB kwart marathon is verplaatst naar zondag 24 oktober 2021.
Lees verder
Uw cursusagenda Letselschade
Letselschadeprofessionals leren dit najaar bij Kerckebosch op locatie, hybride en online-only! Kies bijvoorbeeld voor de cursus SVI & de letselschaderegeling, de themadag Europees recht en verkeersongevallen of de nieuwe leergang Specialist Personenschade, Aansprakelijkheid en Verzekeringsrecht. De NIVRE- en NOvA-punten zijn toegekend of in aanvraag. Bekijk snel het volledige aanbod.
Lees verder
Bijeenkomst Letselvrouwen gaat definitief door op 30 september
Het was tot vorige week nog spannend hoe de 7e bijeenkomst van LetselVrouwen op donderdag 30 september 2021 door kon gaan. Met de nieuwe versoepelingen is het mogelijk de bijeenkomst van de Letselvrouwen te organiseren met een maximale bezetting van 75% vrouwen. Wil je er als Letselvrouw graag bij zijn, meld je dan snel aan want aanmelden kan nog tot 23 september.
Lees verder
Joost van Ravenstein schade-expert bij HBS Expertise
Joost van Ravenstein komt oorspronkelijk uit de accountancy en heeft de overstap gemaakt naar HBS Expertise, waar Joost bedrijfsschades en goederenschades behandelt.
Lees verder
Internationale cyberconferentie ONE in Den Haag
Het is één van de grootste internationale cybersecurity conferenties: de ONE Conference op dinsdag 28 en woensdag 29 september in het World Forum Den Haag. De conferentie wordt georganiseerd door het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de gemeente Den Haag.
Lees verder
RSA Nederland benoemt Ronald Koops tot Marine Underwriting Leader
RSA Nederland, de Nederlandse tak van de verzekeringsgroep RSA Luxembourg S.A., heeft de promotie bekend gemaakt van Ronald Koops tot Marine Underwriting Leader.
Lees verder
Aon lanceert in samenwerking met het Nederlands Verbond van de Groothandel
Aon lanceert in samenwerking met het Nederlands Verbond van de Groothandel het kennisplatform ‘Samen voor de Zaak’. Hierop vinden groothandelsbedrijven algemene én branche specifieke kennis.
Lees verder
CCS benoemt Winfried van Holland als nieuwe CTO
CCS, specialist in software-oplossingen voor de verzekeringsbranche, heeft Winfried van Holland aangesteld als Chief Technology Officer (CTO). In deze rol is hij verantwoordelijk voor zowel Development als Operations. De focus zal liggen op het verder uitbouwen van het Digital Insurance Platform.
Lees verder
Zorgverzekering in het buitenland niet vanzelfsprekend
De charme van wonen en werken in het buitenland is natuurlijk de uitdaging, het land en misschien wel het leren van een andere taal, maar een gezonde dosis realisme is ook belangrijk. De zorgverzekering - en ook andere verzekeringen - zoals wij die in Nederland hebben, is niet zo vanzelfsprekend in andere landen.
Lees verder
Risk Management Consultant Martijn Schakelaar van Aon naar Vrieling
Gecertificeerd Risk Management adviseur Martijn Schakelaar GRMC® stapt per 1 oktober van Aon over naar Vrieling Adviesgroep. Hij zal vanuit kantoor Zwolle aan de slag als Adviseur Risicomanagement.
Lees verder
Cursus Aanpak Funderingsproblematiek
Met bijzonder droge zomers achter de rug en veel daaraan gerelateerde schademeldingen ziet men bij het KCAF veel interesse voor dit gevoelige onderwerp. Ook met de verontrustende berichten en conclusies uit het klimaatrapport IPCC 2021 staat het als paal bovenwater dat funderingsproblematiek en bodemdaling de komende decennia alleen maar van grotere zorg worden.
Lees verder
VACATURE MAINPLUS: LEKDETECTIE SPECIALIST
MainPlus Groep bestaat uit MainPlus Schadeherstel, MainPlus Calamiteitenservice en sinds kort ook MainPlus Lekdetectie. Voor MainPlus Lekdetectie, het nieuwe bedrijfsonderdeel van MainPlus zijn wij op zoek naar een Lekdetectie Specialist.
Lees verder
VACATURE BOSBOON: SECRETARESSE EXPERTISEBUREAU - AMSTERDAM
BosBoon Expertise is een objectief en onafhankelijk expertisebureau op het gebied van Aansprakelijkheid en Technische Varia, Transport Goederen, Scheepvaart & Techniek, Brand en Personenschade. BosBoon Expertise is een platte organisatie met uitstekende collegiale contacten, waar dienstverlening hoog in het vaandel staat. Met andere woorden, een organisatie met een uitstekende werkmentaliteit.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716