Nieuwsoverzicht week 37
Nog vijf dagen tot sluitingsdatum voor registratie deelname NARIM Congres
Het NARIM Congres op 27 en 28 september gaat definitief door. Het programma is zo goed als ongewijzigd, op de laatste uurtjes van de eerste dag na. Wat ooit bedacht was als spetterend eindfeest wordt noodgedwongen in een wat rustigere, maar niet minder gezellige, vorm gegoten. Ook al vinden er versoepelingen plaats, NARIM pakt zijn verantwoordelijkheid om iedereen aan boord te krijgen én te houden.
Lees verder
Arno van den Bosch wordt partner bij assuradeur i4e
Branchedirecteur Property en Liability van Allianz Arno van den Bosch zal per 1 november als partner toetreden tot assuradeurenbedrijf i4e en risk management adviesbureau Climbel. Arno zal meewerken aan het verder uitbouwen van het in 2020 gestarte assuradeurenbedrijf. Daarmee gaat voor hem een lang gekoesterde wens in vervulling.
Lees verder
Uw cursusagenda Letselschade
Letselschadeprofessionals leren dit najaar bij Kerckebosch op locatie, hybride en online-only! Kies bijvoorbeeld voor de cursus SVI & de letselschaderegeling, de themadag Europees recht en verkeersongevallen of de nieuwe leergang Specialist Personenschade, Aansprakelijkheid en Verzekeringsrecht. De NIVRE- en NOvA-punten zijn toegekend of in aanvraag. Bekijk snel het volledige aanbod.
Lees verder
Rekentool 'Letselschade Berekenen PLUS' verder uitgebreid
Vinplan.Apps heeft haar rekentool 'Letselschade Berekenen PLUS' verder uitgebreid met functionaliteit die de gebruikers verdere ondersteuning biedt bij de bepaling van personenschades voor ondernemers.
Lees verder
Datalek bij de Belastingdienst
Op 14 augustus is er bij de Belastingdienst een datalek geweest en is bij het verwerken van een massaal bezwaarschrift een brief met de naam en burgerservicenummer bij de verkeerde belastingconsulent gekomen. Van de fout is melding gemaakt bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Lees verder
7 tips voor vitale klanten en medewerkers
Op 14 oktober 2021 organiseert de Federatie van Assurantieclubs de next-level-bijeenkomst ‘#FvActueel: 7 tips voor vitale klanten en medewerkers’. Voorzitter Bert Sonneveld ontvangt Monique Piegza, medisch directeur bij Intermedes Advies en voormalig voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Geneeskundig Adviseurs in particuliere Verzekeringszaken (GAV) en Joost Keizer, specialist inkomensverzekering bij a.s.r. Vitality en a.s.r. Inkomen.
Lees verder
Zakelijk reizen na corona: grote behoefte aan ‘grenzeloze benefits’
De coronacrisis heeft een enorme impact op de internationale zakelijke mobiliteit. Het aantal zakelijke reizen daalde met wel 60%, expats bleven vooral op hun locatie en nieuwe uitzendingen waren zeldzaam. Nu de wereld langzaam maar zeker overgaat op een nieuw normaal, is het de vraag in hoeverre COVID-19 een blijvende impact heeft. Wat hebben organisaties nodig om medewerkers opnieuw veilig en gezond de wereld in te sturen? En welke rol speelt het werken op afstand hierbij?
Lees verder
Arnold Barendrecht aangetrokken als CEO bij Bugs Business
Bugs Business, bekend van Imago software, is de afgelopen jaren hard gegroeid en maakt nu de stap naar de volgende fase in zijn ontwikkeling. Met het aantrekken van Arnold Barendrecht als CEO ontstaat per 15 september een nieuwe directie. De nieuwe directie bestaat verder uit Pepijn Bakker (CTO) en Danny Bavelaar (COO).
Lees verder
Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport start met cyber-certificering
Twee jaar na de officiële opening begint Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB) met certificering van zijn leden. Daarmee kunnen participanten van de stichting aantonen hoe het is gesteld met de informatiebeveiliging van hun bedrijf. Dit wordt onafhankelijk getoetst door TÜV Nederland. Beide partijen hebben de ambitie om hun certificeringsmodel, CYRA genaamd, door te ontwikkelen tot een landelijke standaard die ook voor andere sectoren open staat dan de hightech- & maakindustrie.
Lees verder
Nieuwe naam fusiebedrijf Voogd & Voogd Groep en Heilbron Groep bekend
ALPINA GROUP is de nieuwe naam van de organisatie die is ontstaan na de fusie van Voogd & Voogd Groep en de Heilbron Groep, beide gerenommeerd specialist op de Nederlandse verzekeringsmarkt.
Lees verder
VACATURE HDG: POST-HARVEST FRUITSPECIALIST / SCHADE-EXPERT
Expertisebureau HDG B.V. is een internationaal opererend inspectie- en expertisebureau gespecialiseerd in groenten en fruit. HDG is al meer dan 36 jaar actief in inspectie en schadebehandeling. Expertisebureau HDG B.V. is onderdeel van HDG Survey Group b.v.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716