Nieuwsbrief week 28
Schadebedrag Olympische Spelen zonder toeschouwers
Het besluit van Japan om toeschouwers te weren van de Olympische Spelen in Tokio zal de wereldwijde herverzekeringssector waarschijnlijk 300 tot 400 miljoen dollar kosten als gevolg van uitbetalingen voor ticket- en hospitality terugbetalingen, aldus Fitch Ratings.
Lees verder
De Bureaus afgelopen zaterdag in een uitzending van RTL Z
Afgelopen zaterdag was er een uitzending van RTL Z met daarin de Bureaus. Directeur Francie Peters vertelt in de uitzending over het belang van een duidelijke visie binnen een organisatie met ambitie en over drie belangrijke factoren binnen letselschade land.
Lees verder
De NaZomerborrel van de ABC gaat dit jaar door!
Op maandag 6 september organiseert de Amsterdamsche Beurs Club voor de zestiende keer haar jaarlijkse NaZomerborrel. Onder voorbehoud van de regelgeving van de overheid omtrent corona.
Lees verder
Sheralyn Heideman over kabel- en leidingschade
Het wordt steeds drukker in de Nederlandse bodem; er ligt ruim 1,7 miljoen kilometer aan kabels en leidingen in de grond.[1] Daardoor gebeurt het weleens dat er bij het uitvoeren van werkzaamheden in de bodem een kabel of leiding wordt geraakt. Op dat moment ontstaat de vraag wie aansprakelijk is voor de eventuele schade en wat er precies vergoed moet worden.
Lees verder
LetselVrouwen willen er dit jaar weer voor gaan
In 2020 is de 7e bijeenkomst van LetselVrouwen afgeblazen vanwege de COVID pandemie. Gelukkig lijkt het nu de goede kant op te gaan en durven de LetselVrouwen weer plannen te maken om het evenement dit jaar wél door te laten gaan. De geplande datum is 30 september 2021.
Lees verder
Letselschadebureaus drukker met corona-zaken
Naarmate de pandemie vordert stellen Covid-19-patiënten steeds vaker hun werkgever aansprakelijk voor hun ziekte en de consequenties daarvan.
Lees verder
Lengkeek breidt team verder uit
Per 1 juli zijn er ter uitbreiding twee nieuwe medewerkers begonnen bij Lengkeek. Wim van Kimmenaede gaat het Taxatieteam versterken en Johan Leenderts gaat deels de Tele-Expertise oppakken en deels als Expert Brand werken. Beide mannen zullen vanuit kantoor Amsterdam werkzaam zijn.
Lees verder
Technisch Beheer Nederland gaat samenwerking aan met MultiBel
Technisch Beheer Nederland (TBN) is een samenwerking aangegaan met MultiBel. De organisatie, met hoofdkantoor in IJsselstijn, hoopt met de nieuwe alarmeringsoplossing een automatiseringsslag en efficiëntieslag te maken.
Lees verder
Kaj van den Bosch naar Meijers Assurantiën
Per 1 augustus maakt Kaj van den Bosch de overstap naar Meijers Assurantiën waar hij een combi functie Specialist Transport / Accountmanager Transport gaat vervullen.
Lees verder
SCHADE magazine nu online te lezen
Ondanks de versoepelingen vanuit de overheid wordt er nog steeds veel vanuit huis gewerkt. Vandaar dat ook dit nummer online is gepubliceerd, Interviews met onder meer KakesWaal, de nieuwe NIVRE-directeur Susan Mogony, het Verbond van Verzekeraars, VNAB, NLOI, Kennedy van der Laan en meer interessante artikelen. Lees het complete magazine via de link onderin het bericht.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716