Nieuwsbrief week 27
Concordia de Keizer, EBC Nederland en Gebr. Sluyter bundelen krachten
Concordia de Keizer, EBC Nederland en Gebr. Sluyter zijn vanaf vandaag één organisatie. Voortaan dragen ze de naam van de Ecclesia Groep waar ze al een paar jaar deel van uitmaken en vormen ze samen de Rotterdamse tak van deze internationaal opererende verzekeringsmakelaar en risicoadviseur.
Lees verder
Sander Brand voegt zich bij het team van Wijs letselschade
Per 1 september voegt Sander Brand, voorheen werkzaam in directie en management van Flyct en Nostimos, zich bij het team van Wijs letselschade.
Lees verder
Kaj Dimmendaal als bouwkundig expert aan de slag voor HLPC Expertise
Per 1 juli is expertisebureau HLPC Expertise een strategisch partnerschap aangegaan met bouwkundig schade-expert Kaj Dimmendaal (40). Nu het expertise corps van HLPC uitgebreid is met een extra bouwkundig NIVRE schade-expert kan HLPC alle soorten schades van A tot Z oppakken, variërend van brand-, inbraak-, storm-, water-, maritieme tot autoschades.
Lees verder
Bart Koster manager intermediare distributie Lloyds Bank
Per 1 juli 2021 is Bart Koster de nieuwe Manager Intermediaire Distributie van Lloyds Bank GmbH. Voor veel mensen binnen de financiële branche zal Bart een bekend gezicht zijn. Hij heeft hiervoor onder andere gewerkt bij BNP Paribas Personal Finance en bij CMIS Franchise, de centrale organisatie van de Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur.
Lees verder
Thomas Cruijsen versterkt per 1 juli Troostwijk Expertises
Thomas Cruijsen is per 1 juli gestart bij Troostwijk Expertises. Thomas gaat deel uitmaken van het team welke ondersteuning biedt en klanten adviseren bij het vaststellen en afwikkelen van bedrijfsschades.
Lees verder
Nicole Wiesehahn directeur Commercie Movir
Per 1 oktober wordt Nicole Wiesehahn verantwoordelijk voor de afdeling Commercie van Movir. Ze vult hiermee de positie van directeur Commercie in die het afgelopen anderhalf jaar op ad interim basis is ingevuld. De afgelopen drie jaar maakte Nicole Wiesehahn als directeur van de afdeling Operations al deel uit van het managementteam van Movir.
Lees verder
DUPI Group vertegenwoordiger van Navium Marine op de Nederlandse markt
Navium Marine, waar Clive Washbourn als CEO & CUO aan het roer staat, wordt per 1 juli exclusief door DUPI op de Nederlandse markt vertegenwoordigd. DUPI kan haar klanten door middel van deze samenwerking extra capaciteit bieden op het gebied van Transportgoederen-, Aanbouw-, en Casco (inclusief War en Increased Value). Deze flinke verruiming van de mogelijkheden biedt DUPI’s klanten meer zekerheid.
Lees verder
Openclaims benoemt André van Zijdveld tot nieuwe CFO
Openclaims, aanbieder van Software-as-a-Service ("SaaS") oplossingen aan verzekeraars en autoleasebedrijven, heeft André van Zijdveld aangesteld als CFO. Van Zijdveld treedt daarbij toe tot het management van Openclaims. Zijn financiële expertise zal bijdragen aan de aanstaande internationale expansie van de Amsterdamse scale-up.
Lees verder
Luchtvaart maakt zich op voor de start na COVID-19
De luchtvaartindustrie is door de COVID-19-crisis hard getroffen. In april 2020 stond twee derde van de wereldwijde commerciële luchtvaartvloot stil op het asfalt, terwijl het passagiersverkeer jaar op jaar met 90% daalde. Momenteel herstelt de luchtvaartindustrie zich langzaam. Een nieuw rapport van luchtvaart-verzekeraar Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) belicht enkele unieke uitdagingen waarmee luchtvaartmaatschappijen en luchthavens worden geconfronteerd bij het herstarten van hun activiteiten.
Lees verder
Breng advies financiering zakelijk O.G. onder WFT
De Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. NVHP, houdt een pleidooi om advies en bemiddeling financiering zakelijk onroerend goed ten behoeve van ZZP’ers en kleine ondernemers, onder de reikwijdte van de Wet op het Financieel Toezicht te brengen.
Lees verder
Wereldwijde cyberverzekeringsmarkt was in 2020 goed voor 7 miljard dollar
De wereldwijde cyberverzekeringsmarkt was in 2020 goed voor 7 miljard dollar aan bruto geschreven premies (GWP) en zal in 2025 oplopen tot 20,6 miljard dollar, aangezien de markt ook na COVID-19 zal blijven floreren, aldus GlobalData, een toonaangevend data- en analyticsbedrijf.
Lees verder
SCHADE magazine nu online te lezen
Ondanks de versoepelingen vanuit de overheid wordt er nog steeds veel vanuit huis gewerkt. Vandaar dat ook dit nummer online is gepubliceerd, Interviews met onder meer KakesWaal, de nieuwe NIVRE-directeur Susan Mogony, het Verbond van Verzekeraars, VNAB, NLOI, Kennedy van der Laan en meer interessante artikelen. Lees het complete magazine via de link onderin het bericht.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716